צילום׃ שרית נובק - מיס פטל
כדורי שוקולד קפואים
טעמתם פעם כדורי שוקולד שגרמו לכם להרגיש שאתם אוכלים טראפלס? גם אנחנו לא, עד שניסינו את אלה. דחוסים יותר, נימוחים יותר, טעימים יותר - כיבוד יום ההולדת המושלם
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 20/10/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהיותר משעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (30 מנות):
300 גרם פתי בר בטעם שוקולד מריר, טחונים לאבקה
100 גרם חמאה
רבע כוס שמנת מתוקה
רבע כוס סוכר
חצי כוס שוקולית לאפייה
2 כפות ליקר או ברנדי (לא חייבים)
לקישוט:
סוכריות מזרה צבעוניות
אופן ההכנה:
1 שמים את פירורי ביסקוויטים בקערה.
2 ממיסים בסיר קטן על אש נמוכה, תוך כדי ערבוב, חמאה, שמנת, סוכר, שוקולית לאפייה וליקר.
3 כשהכל נמס שופכים את התערובת על הביסקוויטים ומערבבים עד לאיחוד.
4 כשמתקרר קצת יוצרים בידיים כדורים קטנטנים. מגלגלים בסוכריות צבעוניות ומכניסים למקפיא להתקשות.
בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל