צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל
קרואסון סלמון וביצת עין
בעולם מתוקן, ככה היינו מתחילים את היום שלנו - ואם לא מתחילים, לפחות מסיימים. קרואסון, סלמון מעושן וביצת עין טרייה - עד שלא תטעמו לא תדעו מה אתם מפסידים
זוהר גולן | mako אוכל
| פורסם 09/11/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (1 מנות):
1 קרואסון גדול (לא מתוק!)
כף מיונז
100 גרם סלמון מעושן
ביצה
כמה מקלות עירית
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 חוצים את הקרואסון לאורכו ומורחים במיונז.
2 מסדרים את פרוסות הסלמון על המיונז.
3 מכינים ביצת עין, ומניחים אותה על הסלמון.
4 מתבלים במלח ופלפל ומקשטים בעירית. סוגרים וזוללים.