צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל

קרואסון סלמון וביצת עין

בעולם מתוקן, ככה היינו מתחילים את היום שלנו - ואם לא מתחילים, לפחות מסיימים. קרואסון, סלמון מעושן וביצת עין טרייה - עד שלא תטעמו לא תדעו מה אתם מפסידים

זוהר גולן | mako אוכל | פורסם 09/11/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 71 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

1 קרואסון גדול (לא מתוק!)

כף מיונז

100 גרם סלמון מעושן

ביצה

כמה מקלות עירית

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 חוצים את הקרואסון לאורכו ומורחים במיונז.

2 מסדרים את פרוסות הסלמון על המיונז.

3 מכינים ביצת עין, ומניחים אותה על הסלמון.

4 מתבלים במלח ופלפל ומקשטים בעירית. סוגרים וזוללים.

>> בפעם שעברה הכנו לבד (ובקלות!) שווארמה פרגית מהממת

>> אילו מוצרים הכי עשו לנו את זה השבוע?