תמונת AVI׃ mako

בלינצ'ס

חביתיות ממולאות משני סוגים: האחד עם עלי סלק, אגוזים ורימון והשני במילוי בשר חריף. אם זה לא מספיק- הקראנצ' של הטיגון משדרג את המנה אפילו יותר

אתי לוי | מאסטר שף | פורסם 31/12/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.8 58 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

לבלינצ'ס:

3 ביצים

1/2 כוס מים

1 כוס קמח

מלח

למילוי הראשון:

חבילת עלי סלק חלוטים

בצל סגול, מטוגן

3 שיני שום כתושות

חופן אגוזים קצוצים

1/4 כוס גרגירי רימון

פלפל שאטה אדום

מלח

פלפל שחור

למילוי השני:

100 גרם בשר טחון

1/2 בצל סגול, מטוגן

2 שיני שום

פלפל שאטה אדום

מלח

פלפל שחור

1/2 כוס עלי בזיליקום

לטיגון:

מעט קמח

ביצה טרופה

פירורי לחם

לרוטב:

זר כוסברה

פלפל ירוק חריף

4 שיני שום

מיץ מחצי לימון

מעט שמן זית

מלח

אופן ההכנה:

1 מערבבים את חומרי הבלינצ'ס. מטגנים בלינצ'ס במחבת משומנת.

2 טוחנים את כל החומרים של המלית הראשונה למחית.

3 מערבבים יחד את כל החומרים של המלית השנייה.

4 ממלאים חלק מהבלינצ'ס במלית הראשונה, ומגלגלים לרול. את שאר הבלינצ'ס ממלאים במלית השנייה, וסוגרים לצורת משולשים.

5 מקמחים את הבלינצ'ס, טובלים בביצה ואחר כך בפירורי לחם ומטגנים.

6 הרוטב: טוחנים את כל חומרי הרוטב למחית, ומגישים לצד הבלינצ'ס.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!