בלינצ'ס
חביתיות ממולאות משני סוגים: האחד עם עלי סלק, אגוזים ורימון והשני במילוי בשר חריף. אם זה לא מספיק- הקראנצ' של הטיגון משדרג את המנה אפילו יותר
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
לבלינצ'ס:
3 ביצים
1/2 כוס מים
1 כוס קמח
מלח
למילוי הראשון:
חבילת עלי סלק חלוטים
בצל סגול, מטוגן
3 שיני שום כתושות
חופן אגוזים קצוצים
1/4 כוס גרגירי רימון
פלפל שאטה אדום
מלח
פלפל שחור
למילוי השני:
100 גרם בשר טחון
1/2 בצל סגול, מטוגן
2 שיני שום
פלפל שאטה אדום
מלח
פלפל שחור
1/2 כוס עלי בזיליקום
לטיגון:
מעט קמח
ביצה טרופה
פירורי לחם
לרוטב:
זר כוסברה
פלפל ירוק חריף
4 שיני שום
מיץ מחצי לימון
מעט שמן זית
מלח
אופן ההכנה:
1 מערבבים את חומרי הבלינצ'ס. מטגנים בלינצ'ס במחבת משומנת.
2 טוחנים את כל החומרים של המלית הראשונה למחית.
3 מערבבים יחד את כל החומרים של המלית השנייה.
4 ממלאים חלק מהבלינצ'ס במלית הראשונה, ומגלגלים לרול. את שאר הבלינצ'ס ממלאים במלית השנייה, וסוגרים לצורת משולשים.
5 מקמחים את הבלינצ'ס, טובלים בביצה ואחר כך בפירורי לחם ומטגנים.
6 הרוטב: טוחנים את כל חומרי הרוטב למחית, ומגישים לצד הבלינצ'ס.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!