צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל
סמבוסק טורטייה
עשר דקות עבודה ויש לכם ארוחת ערב קלילה ושווה שתיקח אתכם לאבולעפיה וחזרה בלי לצאת מהמטבח: סמבוסק פיצה מטורטייה מקופלת עם מילוי גבינות מפנק והמון שומשום. סלט חתוך ליד, זיתים טובים, ואתם מסודרים
רון יוחננוב | mako אוכל
| פורסם 02/03/21
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
4 טורטיות
ביצה טרופה, להברשה
רוטב פיצה
גבינה צהובה או מוצרלה מגוררת
תוספות שאוהבים: זיתים, בצל, עגבניות, פטריות ועוד
שומשום
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-200 מעלות (חום עליון-תחתון או טורבו).
2 פורסים טורטייה על נייר אפייה ומברישים אותה בביצה.
>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל?
3 מורחים רוטב במרכז הטורטייה, מפזרים גבינה צהובה ותוספות ומקפלים למשולש.
4 מברישים שוב בביצה ומפזרים שומשום.
5 אופים כ-20 דקות או עד הזהבה.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם.