תמונת AVI׃ mako

סנדוויץ' ג'ינג'י: סנדוויץ' עם טונה אדומה חיה

כל ביס בכריך הזה הוא חגיגה גדולה. תפוח עסיסי עם טונה טרייה בתוך הלחם הכי טעים שיש. תאמינו לנו – לא צריך יותר

אורטל שמיר | מאסטר שף | פורסם 09/01/14 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 2.2 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

150 גרם טונה אדומה טרייה
1 תפוח עץ, מגולען
3 תמרים ללא גלעינים
2 פרוסות חלה
2 ערמונים
מי סוכר
מיונז
1 בצל ירוק
1 אבוקדו
לימון
מלח

אופן ההכנה:

1 טוחנים את תפוח העץ, התמרים והערמונים ביחד עם מי הסוכר עד שנוצרת מחית. מורחים על החלה את המיונז ואת המחית.

2 פורסים את הטונה האדומה לפרוסות עבות, פורסים את האבוקדו לפרוסות וקוצצים את הבצל הירוק. מסדרים את הכל בשכבות בתוך החלה. מזלפים לימון ומלח.

3 מגישים בתוך שקית נייר חומה.*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים