מוח עם פירה
מוח רך ונימוח, מוגש עם רוטב עגבניות, פירה תפוחי אדמה ובצל מטוגן
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
מוח
מלח
פלפל שחור
2 בצלים
3 שיני שום
פלפל צ'ילי
פלפל חריף ירוק
פלפל שאטה יבש
עגבניות שרי צבעוניות (כמה שרוצים)
3 תפוחי אדמה
2 כפות סילאן
קמח
אופן ההכנה:
1 מרתיחים מים בסיר עם מלח ומניחים את המוח בפנים להתבשל.
2 קוצצים בצל אחד, שום ואת שלושת סוגי הפלפלים. חותכים עגבניות שרי (שרי תמר או כל סוג שרוצים) לרבעים. מכניסים את הכל לסיר ומבשלים עם מעט שמן זית. אפשרי לקחת חלק מהעגבניות ולטחון אותן בבלנדר על מנת להוסיף קצת רסק, מוסיפים מלח ופלפל.
3 מכינים פירה: מקלפים את תפוחי האדמה. מבשלים אותם במים רותחים עם מלח עד שהם מתרככים. בינתיים, מטגנים בצל. מועכים את תפוחי האדמה, מחזירים אותם לסיר ומוסיפים להם את הבצל המטוגן ו-2 כפות סילאן.
4 כשהמוח מוכן, מקמחים אותו מעט ומטגנים אותו. מגישים אותו עם הפירה בצד ורוטב העגבניות מעל.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!