תמונת AVI׃ mako

סנדוויץ' סלמון צלוי

את הכריך של גל ייקח לכם כמה דקות להכין, אבל תקבלו מעדן עם טעמים מעניינים ומרכיב מקורי: תערובת פסטו אורגנית עם אורגנו

גל סנדלר-קארסיק | מאסטר שף | פורסם 30/12/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.9 36 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

סלמון

פרוסת לחם שיפון

סלק

שמן זית

מלח

פלפל שחור

אורגנו טרי

שן שום

חופן פקאן סיני

פרמזן

נבטי חמנייה

גבינת פטה

אופן ההכנה:

1 קולים את הלחם קלות במחבת.

 

2 פורסים את הסלק דק דק ומסדרים על הצלחת. מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל.

 

3 מכינים פסטו אורגני: טוחנים אורגנו טרי, שום, פקאנים, מעט פרמזן, מלח ופלפל. מזלפים פנימה שמן זית תוך כדי טחינה, עד לקבלת מרקם של פסטו.

 

4 צורבים את הסלמון על אש גבוהה מאוד למשך 2 דקות ולא יותר, כדי שישמור על עסיסיות.

 

5 מרכיבים את הכריך ומגישים.

 

* מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים