תמונת AVI׃ mako
סנדוויץ' סלמון צלוי
את הכריך של גל ייקח לכם כמה דקות להכין, אבל תקבלו מעדן עם טעמים מעניינים ומרכיב מקורי: תערובת פסטו אורגנית עם אורגנו
גל סנדלר-קארסיק | מאסטר שף
| פורסם 30/12/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (1 מנות):
סלמון
פרוסת לחם שיפון
סלק
שמן זית
מלח
פלפל שחור
אורגנו טרי
שן שום
חופן פקאן סיני
פרמזן
נבטי חמנייה
גבינת פטה
אופן ההכנה:
1 קולים את הלחם קלות במחבת.
2 פורסים את הסלק דק דק ומסדרים על הצלחת. מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל.
3 מכינים פסטו אורגני: טוחנים אורגנו טרי, שום, פקאנים, מעט פרמזן, מלח ופלפל. מזלפים פנימה שמן זית תוך כדי טחינה, עד לקבלת מרקם של פסטו.
4 צורבים את הסלמון על אש גבוהה מאוד למשך 2 דקות ולא יותר, כדי שישמור על עסיסיות.
5 מרכיבים את הכריך ומגישים.
* מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים