צילום׃ חיים יוסף

צ'יפס קרוע ביד של זכאים

המהירות בה הצ'יפס של המסעדה הטבעונית "זכאים", הפך למנה מיתולוגית היא מרשימה במיוחד. כמעט כמו המהירות בה תוכלו להכין לכם בדיוק כזה בבית

| זכאים | פורסם 03/01/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 70 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

8 תפוחי אדמה
שמן לטיגון עמוק
מלח גס

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות.

2 אופים את תפוחי האדמה בקליפתם במשך שעה.

3 מצננים את תפוחי האדמה לחלוטין.

4 מחממים שמן לטיגון עמוק.

5 בוצעים את תפוחי האדמה (ככל שהחתיכות יהיו קטנות יותר הן פריכות יותר) ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה במשך 8-4 דקות, תלוי בגודל. מוציאים בעזרת כף מחוררת לנייר סופג. מפזרים מלח גס ומגישים.

זכאים, סמטת בית השואבה 20 תל אביב.

>> 60 המנות הכי טובות בישראל

>> מאסטר שף חוזרת בעונה חדשה