צילום׃ חיים יוסף
צ'יפס קרוע ביד של זכאים
המהירות בה הצ'יפס של המסעדה הטבעונית "זכאים", הפך למנה מיתולוגית היא מרשימה במיוחד. כמעט כמו המהירות בה תוכלו להכין לכם בדיוק כזה בבית
| זכאים
| פורסם 03/01/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
8 תפוחי אדמה
שמן לטיגון עמוק
מלח גס
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 אופים את תפוחי האדמה בקליפתם במשך שעה.
3 מצננים את תפוחי האדמה לחלוטין.
4 מחממים שמן לטיגון עמוק.
5 בוצעים את תפוחי האדמה (ככל שהחתיכות יהיו קטנות יותר הן פריכות יותר) ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה במשך 8-4 דקות, תלוי בגודל. מוציאים בעזרת כף מחוררת לנייר סופג. מפזרים מלח גס ומגישים.
זכאים, סמטת בית השואבה 20 תל אביב.