צילום׃ דניאל לילה, על השולחן
שקשוקה איטלקית
שקשוקה שמוגשת בתבנית היא סוג של שערורייה אבל במקרה הזה אתם רק תרוויחו מהסיפור. שמים במרכז השולחן, טובלים ונהנים
שרה אלטמן | מאסטר שף
| פורסם 06/01/14
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחמישים דקות
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
10 עגבניות אדומות, בשלות
שלוש כפות שמן זית
מלח
פלפל
פפריקה
10 עלי בזיליקום רענן
2 שיני שום כתושות
6 ביצים
לקישוט:
עלי בזיליקום טריים
אופן ההכנה:
1 חותכים את העגבניות לקוביות, מחממים שמן זית במחבת ומבשלים על אש נמוכה עד לקבלת מרקם סמיך.
2 מתבלים במלח, פלפל ופפריקה מתוקה.
3 מוסיפים את הבזיליקום והשום ומבשלים כמה דקות נוספות.
4 מעבירים לתבנית פיירקס מאורכת ושטוחה.
5 יוצרים שש גומות ושוברים לתוך כל גומה ביצה אחת.
6 עוטפים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור ל-15 דקות.
7 מגישים בתבנית ומקשטים בכמה עלי בזיליקום טריים. להגיש לצד לחם טרי.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים