צילום׃ בועז לביא, ifeel
פאד קפאו
הבולונז התאילנדי, המוגש כשמעליו ביצת עין רכה כדי לערבב את החלמון הנוזלי במנה. השף דניאל זך משתף אתכם במתכון שלו
דניאל זך | ifeel
| פורסם 09/08/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (1 מנות):
2 כפות שמן סויה לטיגון
1 בצל, חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות קטנות
3 שיני שום, קצוצות
120 גרם בקר (סינטה, שייטל או כף), קצוץ דק
1 קמצוץ צ'ילי יבש, גרוס
לרוטב:
2 כפות רוטב פטריות שיטאקי
2 כפות רוטב אויסטר
2 כפות סאקה
1/2 כפית רוטב צ'ילי סררצ'ה (לא חובה)
1 חופן בזיליקום
להגשה:
קערת אורז לבן, מוכן
1 ביצת עין רכה
1 בצל ירוק, קצוץ
אופן ההכנה:
1 מחממים ווק על אש גדולה, מוסיפים את שמן הסויה ואת הבצל והפלפל ומקפיצים במשך דקה.
2 מוסיפים את שיני השום, הבשר והצ'ילי ומקפיצים במשך דקה נוספת.
3 מוסיפים לווק את כל מרכיבי הרוטב למעט הבזיליקום ומקפיצים במשך דקה נוספת.
4 מוסיפים את הבזיליקום ומקפיצים עוד כמה שניות. מניחים את התבשיל על האורז ועליו את ביצת העין הרכה. מקשטים בבצל ירוק.
מסעדת אסיה מוניקה, הרקון 2 מתחם שרונים הוד השרון, טל' 09-7465353
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!