כריך חביתת עין וסלמי מעושן
כריך מופתי, שנצלה כולו על מחבת פסים - קודם העגבניות, אחר כך הביצה ולבסוף הלחם. אנחנו רוצים כזה, ואנחנו רוצים כזה עכשיו (לא אכפת לנו באיזה לחם. תודה)
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (1 מנות):
2 פרוסות לחם קסטן מרובע
כף שמן זית
עגבנייה, חתוכה לפרוסות
ביצה
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
3 פרוסות נקניק סלמי מעושן
קורט פתיתי צ'ילי יבש גרוס
קיווי, קלוף ופרוס
כמה טיפות חומץ בלסמי
אופן ההכנה:
1 מחממים מחבת פסים עם מעט שמן זית.
2 שמים בצד אחד של המחבת את פרוסות העגבנייה, מתבלים במלח ומטגנים דקה. הופכים.
3 שוברים את הביצה למרכז המחבת, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים 2 דקות, עד שהחלבון מבושל אבל החלמון עדיין נוזלי.
4 מוציאים את ביצת העין המוכנה מהמחבת ומנמיכים את הלהבה לבינונית. במקום הביצה שמים פרוסה אחת מהלחם. מסדרים על הפרוסה את פרוסות העגבנייה המטוגנות וביצת העין.
5 מניחים על הביצה את פרוסות הנקניק, זורים מעט פתיתי צ'ילי ומעל הכל מסדרים את פרוסות הקיווי.מזלפים מעט חומץ בלסמי, סוגרים את הכריך, מועכים היטב והופכים בזהירות הופכים.
6 קולים עוד דקה על הצד השני, מסירים מהמחבת, חוצים באמצע ומגישים.
איך אתם הופכים את היום שלכם ליום סבבה? ספרו לנו ותוכלו לזכות בפרסים