תמונת AVI׃ mako
מוח
מוח רך וטעים ברוטב עגבניות ופלפלים בגריל. ללקק את האצבעות
ג'קי אזולאי | מאסטר שף
| פורסם 10/12/12
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
כף חומץ
1/2 לימון
מלח
מוח
2 עגבניות
גמבה
5-6 שיני שום
פלפל חריף ירוק
פלפל שאטה מתוק
צרור כוסברה
שמן
פפריקה מתוקה
1/2 1 כוסות מים
אופן ההכנה:
1 מרתיחים מים בסיר עם קצת חומץ (או לימון ומלח) ומכניסים את המוח בעדינות. מרתיחים למשך כחצי שעה.
2 בינתיים, חותכים 2 עגבניות לקוביות, גמבה אחת לרצועות, קוצצים 5-6 שיני שום, פלפל חריף, פלפל שאטה מתוק וכוסברה, ומבשלים בסיר עם שמן, מלח ופפריקה מתוקה עד לקבלת רוטב סמיך.
3 מוציאים את המוח בעדינות מהמים ומכניסים לסיר עם הרוטב. מוסיפים כוס וחצי מים ומבשלים על אש קטנה במשך חצי שעה. מוסיפים מעליו קצת כוסברה וגמבה קצוצה.
4 מכניסים לתנור מחומם על 250 מעלות לרבע שעה על גריל.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!