פיצה שוקולד
פיצה מתוקה מבצק שוקולדי נהדר עם ניחוח תפוזי, המון ממרח שוקולד והתוספות, אוי, התוספות: סוכריות m&m's, חלבה, חמאת בוטנים, שוקולד צ'יפס ובעיקרון כל מה שבא לכם, אפילו מרשמלו. חברים, זה המקום להתפרע
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהעד שעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (12 מנות):
לבצק:
500 גרם (3.5 כוסות) קמח לבן
60 גרם (6 כפות) אבקת קקאו איכותי
25 גרם שמרית (1/2 שקית) או 10 גרם (כף) שמרים יבשים
60 גרם (6 כפות) סוכר
280 מ"ל (כוס ו-3 כפות) מים
קליפה מגוררת מתפוז אחד
10 גרם (1.5 כפיות) מלח
למריחה:
2 כוסות ממרח שוקולד בטמפרטורת החדר
תוספות:
סוכריות m&m's
שוקולד צ'יפס חום / לבן
חמאת בוטנים
מרשמלו
ממרח חלבה או שערות חלבה
אופן ההכנה:
1 מנפים את הקמח והקקאו לקערה ומוסיפים את השמרים (אם מעוניינים בבצק לבן, משמיטים את הקקאו ומוסיפים 60 גרם קמח לבן). מערבבים ומוסיפים סוכר, מים וקליפת תפוז מגוררת.
2 לשים כ-3 דקות עם וו לישה במהירות איטית. מוסיפים את המלח ולשים כ-3 דקות נוספות.
3 מניחים להתפחה כשעה.
4 מחממים תנור ל-200 מעלות.
5 מוציאים את הבצק מהקערה ומניחים על משטח מקומח. מחלקים את הבצק לשניים ויוצרים כדורים. מרדדים כל כדור לעיגול בעובי של כ-4 מ"מ ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
6 אופים כ-10 דקות, מוציאים מהתנור, מורחים שכבה של ממרח שוקולד ומפזרים תוספות לפי הטעם.
7 מורידים את הטמפרטורה ל-180 מעלות ומחזירים לאפייה למשך 10-5 דקות.