צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

קציצות בקר עם מנגולד וסלק

קציצות סגולות-ירוקות עם ארוחה שלמה בפנים. בשר, ירקות ואפילו האורז כבר בפנים

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 08/02/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לרוטב:

1 בצל קצוץ

מעט שמן, לטיגון

300 גרם עגבניות מרוסקות

1/3 כפית כמון

1/4 כפית קינמון

מלח

פלפל שחור

מיץ מ-1/2 לימון (לא חובה)

לקציצות:

500 גרם בשר טחון

1 בצל קצוץ

1 שן שום, כתושה

1 סלק בוואקום, מגורר

3 כפות קוואקר

3 עלי מנגולד (ללא החלק הלבן), קצוצים דק

חצי כוס אורז

1/3 כפית קינמון

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל כ-3 דקות. מוסיפים את העגבניות, מתבלים ומוסיפים כוס מים חמים.

2 מערבבים את כל חומרי הקציצות. יוצרים קציצות ומכניסים לרוטב הרותח.

3 מבשלים 35-40 דקות על אש נמוכה. ומגישים עם רבעי לימון.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!