צילום׃ נמרוד סונדרס, mako אוכל
טוסט טורטייה גבינתי במחבת
לימים האלו שאתם חייבים לאכול משהו מושחת ומיד - טוסט במחבת עם שני סוגיה גבינה ומיונז ספייסי שמכינים בפחות מרבע שעה. סלט קטן בצד והמנה הזאת תשביע אתכם יפה יפה
שי ברנדס | mako אוכל
| פורסם 26/04/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
4 טורטיות גדולות
1/2 כוס גבינת מוצרלה מגוררת
1/2 כוס גבינת קשקבל מגוררת
ארבע כפות מיונז
כף ממרח צ'יפוטלה (פלפל חלפניו מעושן) או צ'יפוטלה אחד משומר או מיובש
אופן ההכנה:
1 מכינים מיונז צ'יפוטלה: אם משתמשים בפלפל צ'יפוטלה שלם טוחנים אותו עם המיונז. אם משתמשים במחית פשוט מערבבים קצת ממנה ביחד עם המיונז.
2 מורחים שתי טורטיות במיונז המתובל ומפזרים מעל את הגבינות. מכסים כל טורטייה בטורטייה ריקה.
3 במחבת ללא שמן שחוממה מראש, מניחים טורטייה למשך כשתי דקות על אש בינונית עד שהיא מזהיבה מעט בצידה התחתון, הופכים לצד השני וקולים עוד דקה עד שהגבינות בפנים נמסות. מוציאים לצלחת, משהים למשך כדקה עד שהגבינות מתייצבות מעט וחותכים כל טורטייה בסכין גדולה או חותכן פיצה לשישה משולשים. אוכלים מיד.