תמונת AVI׃ mako

פחזניות ממולאות

פחזניות בצק אוורירי ממולאות בראגו בשר ברוטב יין מצומצם, לפעמים ארוחת שאריות מתעלה על המקור

ג'קי אזולאי | מאסטר שף | פורסם 30/11/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.7 99 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

לפחזניות:

100 גרם מרגרינה

250 מ"ל מים

100 גרם קמח

4 ביצים טרופות

כפית סוכר

כפית מלח

למילוי:

תבשיל בשר וירקות שורש (שאריות מהתבשיל)

מלח ופלפל

לרוטב היין:

2 כוסות ציר (מתבשיל הבשר)

1 כוס יין

2 כפיות סוכר

אופן ההכנה:

1 ממיסים בסיר את המרגרינה. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הקמח ומערבבים כל הזמן.

2 מסירים מן האש ומוסיפים את הביצים תוך כדי ערבוב מתמיד. מוסיפים סוכר ומלח.

3 מעבירים את הבלילה לשקית זילוף ומזלפים פחזניות קטנות בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות כחצי שעה (אסור לפתוח עד שכל הפחזניות מקבלות צבע ונראות אפויות). מצננים.

4 למילוי: קוצצים את הבשר והירקות, מתקנים תיבול. פותחים את הפחזניות וממלאים.

5 לרוטב: מרתיחים בסיר את הציר והיין, מוסיפים סוכר ומצמצמים עד לכדי רוטב. מזלפים מעל הפחזניות ומגישים.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!