צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
עכבישי פסטה
ארוחה כיפית של ספגטי וקציצות בשר, שמכינים בקלות ובמהירות, והילדים לא יצליחו לסרב לה
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 10/10/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
* אם רוצים להפוך את המנה לבריאה יותר, אפשר להחליף את הבקר בעוף.
מרכיבים :
500 גרם בשר טחון
1 בצל מגורר
חופן פטרוזליה קצוצה
2 כפות פירורי לחם, או 2 פרוסות לחם רטובות ומפוררות
1 ביצה
מלח ופלפל
חבילת פסטה מסוג לינג מס' 12, או פשוט ספגטי
שמן לטיגון (אופציונלי)
אופן ההכנה:
1 מערבבים ביחד את כל המצרכים למעט הפסטה.
2 לוקחים צרור של פסטה יבשה ויוצרים סביב המרכז שלה כדור בשר שנראה כאילו שופד על הפסטה.
3 מבשלים בתוך סיר עם מים רותחים ומומלחים כ-7-10 דקות, תלוי בסוג הפסטה.
4 מוציאים בזהירות את העכבישים ומטגנים במעט שמן את הקציצות, כדי להזהיב אותן מעט. אפשר גם לוותר על השלב הזה.
5 מגישים עם מעט קטשופ מעל, או כל רוטב אחר שאוהבים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!