צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

עכבישי פסטה

ארוחה כיפית של ספגטי וקציצות בשר, שמכינים בקלות ובמהירות, והילדים לא יצליחו לסרב לה

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 10/10/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 1.7 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

* אם רוצים להפוך את המנה לבריאה יותר, אפשר להחליף את הבקר בעוף.

 

מרכיבים :

500 גרם בשר טחון
1 בצל מגורר
חופן פטרוזליה קצוצה
2 כפות פירורי לחם, או 2 פרוסות לחם רטובות ומפוררות
1 ביצה
מלח ופלפל
חבילת פסטה מסוג לינג מס' 12, או פשוט ספגטי
שמן לטיגון (אופציונלי)

אופן ההכנה:

1 מערבבים ביחד את כל המצרכים למעט הפסטה.

2 לוקחים צרור של פסטה יבשה ויוצרים סביב המרכז שלה כדור בשר שנראה כאילו שופד על הפסטה.

3 מבשלים בתוך סיר עם מים רותחים ומומלחים כ-7-10 דקות, תלוי בסוג הפסטה.

4 מוציאים בזהירות את העכבישים ומטגנים במעט שמן את הקציצות, כדי להזהיב אותן מעט. אפשר גם לוותר על השלב הזה.

5 מגישים עם מעט קטשופ מעל, או כל רוטב אחר שאוהבים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!