תמונת AVI׃ mako
אמפנדס
כיסונים ממולאים בתרד ובגבינה מלוחה (אותם אפשר להחליף בתירס, גבינות או בשר טחון). כי אם יש משהו שארגנטינאים יודעים לעשות זה אוכל
אתי לוי | מאסטר שף
| פורסם 08/11/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
לבצק:
כוס חלב
כף חמאה
כוס קמח
קמצוץ מלח
למילוי:
500 גרם תרד טרי
בצל קצוץ מטוגן
100 גרם גבינה בולגרית/ פטה
לטיגון:
ביצה
פירורי לחם
שמן קנולה
אופן ההכנה:
1 מבשלים את התרד במים רותחים (רתיחה קלה) כ-3 דקות. מסננים היטב, סוחטים וקוצצים דק. מוסיפים בצל מטוגן, גבינה, מלח ופלפל לפי הטעם.
2 ממיסים בסיר כף חמאה וכוס חלב. מביאים לרתיחה, מורידים מהגז ומוסיפים כוס קמח וקמצוץ מלח. מערבבים עד שמקבלים בצק נוח לשימוש.
3 משטחים את הבצק וקורצים עיגולים. מניחים כפית של מלית במרכז מהדקים את הקצוות. טובלים בביצה טרופה, מקמחים בפירורי לחם (כמו שניצל) ומטגנים.
* אפשר במקום למלא בבשר טחון מטוגן עם בצל /תירס וגבינות/ גבינות/פטריות.
* מומלץ להגיש עם מטבל יוגורט: שום ,יוגורט, עלי נענע, שמן זית.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!