תמונת AVI׃ mako
עוגת סנדוויץ': לחם עגול עם גבינות, ירקות ועלים
עומדים לארח ורוצים לצאת סופר-מקוריים? נסו את עוגת הסנדוויץ' הזאת שלא דורשת הרבה עבודה אבל נראית מושקעת במיוחד
ליאור סלומון | מאסטר שף
| פורסם 05/01/14
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
1 לחם עגול כפרי, בעל גובה
250 גרם (קופסה) גבינת שמנת
לקישוט:
10 זיתים שחורים קרועים ביד
חצי צרור בזיליקום
1 בצל ירוק
6 צנוניות
אופן ההכנה:
1 קולים את הפלפלים בתנור שחומם לחום בינוני-גבוה (180-200מעלות) עד שהקליפה משחירה ונפרדת מגוף הפלפל.2. מניחים בקערה ומכסים בניילון נצמד. משהים למשך כ-15 דקות, קולפים בקלות וחותכים לרצועות.3. מורידים את הקרום מכל הלחם (אפשר להיעזר בצלחת). פורסים את הלחם לרוחב לשלוש שכבות שוות ומורחים עליהן שכבה דקה של גבינת שמנת.
4 מסדרים בשכבה הראשונה שליש מהפלפלים הקלויים ביחד עם שליש מהזיתים הפרוסים וכן הלאה בכל שכבה.
5 בעזרת מרית מורחים את גבינת השמנת שנותרה על כל הלחם מבחוץ (כמו ציפוי עוגה) ומדביקים קישוטים לגבינה.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים