צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל
כריך חזה אווז
לפעמים צריך לאכול משהו מושחת בלי לעגל פינות: חזה אווז שמנמן צלוי קלות, עטוף בשני סוגי מיונז שנח לו בתוך ג'בטה טרייה. הסנדוויץ' הזה הולך להחזיק אתכם לפחות עד הערב
זוהר גולן | mako אוכל
| פורסם 28/09/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (1 מנות):
מרכיבים:
200 גרם חזה אווז
לחמניית ג'בטה
מיונז
תפוח עץ חמוץ פרוס לטבעות דקות
טבעות פלפל אדום טרי
חסה מסולסלת
ממרח מיונז בטעם בזיליקום ולימון
אופן ההכנה:
1 במחבת חמה (טפלון) צולים את פרוסות חזה האווז במשך 1-2 דקות (לא יותר, שלא יתייבש).
2 חוצים את הג'בטה לאורכה ומורחים במיונז.
3 מניחים את כל רצועות האווז על המיונז.
4 מעליו מסדרים: תפוח עץ ,טבעות פלפל ומסיימים בחסה.
5 סוגרים מעט את הלחמנייה ומזלפים ממרח בזיליקום ולימון לפי הטעם.