צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
שקשוקה תרד ומוצרלה
שקשוקה מהירה עם תרד, מוצרלה ועגבניות מיובשות במקום רוטב העגבניות הכבד, טעימה ומוכנה תוך 15 דקות
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 06/08/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
1 בצל גדול חתוך לפרוסות
כ-300-400 גרם תרד שטוף טרי (חופן גדול)
1 פלפל צ'ילי חתוך לאורכו ללא גרעינים
3 ביצים (תלוי בכמות האנשים)
1 כף עגבניות מיובשות (לא חובה)
1 כדור מוצרלה לחתוך לפרוסות
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל כ-5 דקות או עד שהוא מזהיב. מוסיפים את התרד ומתבלים במעט מלח ופלפל.
2 מוסיפים את פלפל הצ'ילי ומערבבים מעט. שוברים את הביצים בעדינות מעל התרד. מפזרים מעל את העגבניות המיובשות, מניחים את המוצרלה ומפזרים מעט מלח על הביצים.
4 מבשלים על אש נמוכה עם מכסה סגור כ-3-5 דקות. אם רוצים שהביצים יהיו עשויות היטב - מוסיפים עוד 3 דקות לזמן הבישול. מגישים חם עם לחם טרי.
* המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!