קוסקוס במיקרוגל ב-10 דקות

החיים מספיק מאתגרים, אז לפחות שבמטבח יהיה לנו קל. הכנת קוסקוס בדרך המסורתית והקלאסית דורשת זמן, טכניקה, סבלנות וידיים עמידות לחום. עד שנפתח את כל אלה, הנה פתרון מושלם שמספק תוצאה מעולה

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 03/07/25 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ל 4-5 מנות:

2 כוסות סולת

2 כוסות מים

רבע כוס שמן זית

חצי כפית מלח

חצי כפית אבקת מרק עוף

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל החומרים בקערה שמתאימה למיקרוגל.

2 מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למיקרו ל-5 דקות.

3 מוציאים את הקערה, מערבבים היטב את הקוסקוס בעזרת מזלג, מכסים שוב בניילון נצמד ומכניסים למיקרוגל לחימום נוסף ל-4 דקות.

4 מעבירים את הקוסקוס למעבד מזון ומעבדים בכמה פולסים בודדים כך שכל הגושים נפרדים, עד לקבלת מרקם פירורים אווריריים. 

5 מעבירים לצלחת הגשה וזוללים. 

קוסקוס במיקרו (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
קוסקוס במיקרו|צילום: יעל קצב, mako אוכל

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב 

או בטיקטוק המהמם שלה

בתיאבון!