צילום׃ בועז לביא, ifeel
ירקות ירוקים מוקפצים עם בקר
בשר בקר מוקפץ עם מגוון ירקות בשילוב טעמים מיוחד, באדיבות השף דניאל זך
דניאל זך | ifeel
| פורסם 30/12/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (1 מנות):
2 כפות שמן סויה לטיגון
120 גרם בקר (שייטל או סינטה), פרוס דק
5 גבעולי אספרגוס ירוק
1 כוס פרחי ברוקולי קטנים
1/2 כוס שעועית ירוקה דקה (או לוביה)
1 חופן פטריות שמפיניון, חצויות
3 פטריות שיטאקה יבשות, מושרות במים חמים ופרוסות לרצועות
1 חופן בזיליקום
1 קמצוץ צ'ילי יבש, גרוס
1/2 כפית ג'ינג'ר טרי, קצוץ
2 שיני שום, פרוסות
לרוטב:
1 כף רוטב צדפות
1 כף רוטב צ'ילי מתוק
1 כף חומץ אורז
2 כף רוטב סויה בהירה
2 כף רוטב סויה מתוקה שחורה
להגשה:
קערת אורז לבן, מוכן
אופן ההכנה:
1 מחממים ווק על אש גדולה, מוסיפים את שמן הסויה ומטגנים את הבשר במשך דקה. מוסיפים את הירקות ומקפיצים במשך דקה.
2 מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב ומקפיצים במשך 2 דקות עד שהרוטב מסמיך.
3 מוזגים את המנה לצלחת עמוקה ומגישים עם אורז לבן.
מסעדת אסיה מוניקה, הרקון 2 מתחם שרונים הוד השרון, טל' 09-7465353
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!