צילום׃ בועז לביא, ifeel

ירקות ירוקים מוקפצים עם בקר

בשר בקר מוקפץ עם מגוון ירקות בשילוב טעמים מיוחד, באדיבות השף דניאל זך

דניאל זך | ifeel | פורסם 30/12/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.9 18 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

2 כפות שמן סויה לטיגון

120 גרם בקר (שייטל או סינטה), פרוס דק

5 גבעולי אספרגוס ירוק

1 כוס פרחי ברוקולי קטנים

1/2 כוס שעועית ירוקה דקה (או לוביה)

1 חופן פטריות שמפיניון, חצויות

3 פטריות שיטאקה יבשות, מושרות במים חמים ופרוסות לרצועות

1 חופן בזיליקום

1 קמצוץ צ'ילי יבש, גרוס

1/2 כפית ג'ינג'ר טרי, קצוץ

2 שיני שום, פרוסות

לרוטב:

1 כף רוטב צדפות

1 כף רוטב צ'ילי מתוק

1 כף חומץ אורז

2 כף רוטב סויה בהירה

2 כף רוטב סויה מתוקה שחורה

להגשה:

קערת אורז לבן, מוכן

אופן ההכנה:

1 מחממים ווק על אש גדולה, מוסיפים את שמן הסויה ומטגנים את הבשר במשך דקה. מוסיפים את הירקות ומקפיצים במשך דקה.

2 מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב ומקפיצים במשך 2 דקות עד שהרוטב מסמיך.

3 מוזגים את המנה לצלחת עמוקה ומגישים עם אורז לבן.

מסעדת אסיה מוניקה, הרקון 2 מתחם שרונים הוד השרון, טל' 09-7465353

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!