צילום׃ יפית בשבקין, mako אוכל
פשטידת ירקות
פשטידה פשוטה עם ירקות ומעט פרמזן, קראנצ'ית ומפנקת אבל קלילה להכנה
רוני מנדלמן | mako אוכל
| פורסם 17/12/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
4 גזרים בינוניים, קלופים ומגוררים גס
4 קישואים בינוניים, שטופים ומגוררים גס
1/2 קילו תרד טרי, חתוך לרצועות דקות וחלוט קלות
2 ביצים, טרופות
מלח גס
פלפל שחור גרוס
3 כפות פירורי לחם
שתי כפות פרמזן מגורר
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 סוחטים את הירקות המגוררים ומעבירים לקערה. מוסיפים את התרד החלוט, הביצים, פירורי לחם, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
3 משמנים תבנית עגולה או מלבנית בינונית ומשטחים את העיסה באופן אחיד.
4 מפזרים פרמזן ואופים כ-40 דקות.
* תמיד אפשר להוסיף לתערובת גבינה לבנה, ריקוטה משובחת או גבינת פטה מגוררת גס.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!