צילום׃ istockphoto

כריך בלקני קלאסי

אספו על משטח העבודה שלכם שתי פרוסות לחם, פסטו, מיונז, בולגרית, פלפלים קלויים, קישואים ועגבניות שרי – והכינו בקלות את הסנדוויץ' הטיפוסי והכל-כך מעולה הזה

שף גילי חיים | הלמנס | פורסם 26/01/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.2 56 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 פרוסות לחם דגנים או לחמנייה

20 גרם ממרח פסטו

20 גרם מיונז

80 גרם גבינה בולגרית 5% שומן

40 גרם פלפל אדום קלוי

30 גרם זוקיני/קישוא קלוי

30 גרם עגבניות שרי פרוסות

15 גרם עלי ארוגולה

אופן ההכנה:

1 מורחים פרוסה אחת של הלחם בפסטו ואת השנייה במיונז.

 

2 מניחים את פרוסות הגבינה, ומסדרים מעליהן את רצועות הפלפל הקלוי, הזוקיני, עגבניות השרי ועלי הארוגולה.

 

3 מכסים ומגישים.

 

>> מבשלים עם הילדים: חטיפי אנרגיה