צילום׃ אנטולי מיכאלו, mako אוכל
טוסט שוויצרי מושחת
מה נשתנה הטוסט הזה מכל הטוסטים? יש בו שני סוגי גבינה (מעושנת ואמנטל, לא סתם), אבל יש בו גם פירה (!) עם המון המון חמאה (!!), וצולים אותו על הגריל כאילו היה מינימוס עראייס. שחיתות במיטבה
מעוז אלונים ואיתי הרגיל | הבסטה
| פורסם 14/10/16
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
10 פיתות
קילו תפוחי אדמה, מבושלים בקליפתם
100 גרם חמאה
קורט מלח
פלפל שחור, גרוס
מיונז
10 פרוסות גבינה מעושנת
10 פרוסות גבינת אמנטל
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-250 מעלות.
2 מקלפים את תפוחי האדמה ומועכים לפירה עם החמאה, המלח והפלפל.
3 מורידים את שפיץ הפיתה, ומורחים בפנים בנדיבות מיונז בשני הצדדים.
4 מורחים את הפירה ושמים פרוסה מכל גבינה.
5 משמנים את הפיתה בשמן זית (או בחמאה מומסת), ומעלים על גריל, או מכניסים לתנור עד שהפיתות שחומות.