צילום׃ אסף רונן, mako אוכל
כריך חביתה איטלקי
מה הופך סנדוויץ' לסנדוויץ' טוב? לחם טרי, ממרח מושקע ומילוי מפנק. הכריך האיטלקי הזה מצטיין בכל הסעיפים עם בגט רוסטיק, ממרח מיונז מתובל וחביתה עם עירית, פרמזן ובצל סגול. רבע שעה לכריך שהוא אחלה ארוחה
שי ברנדס | mako אוכל
| פורסם 04/10/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (1 מנות):
למיונז:
3 כפות מיונז
כף שמן זית
כפית עירית קצוצה
לחביתה:
2 ביצים
קורט מלח
2 כפות גבינת פרמזן מגוררת
כף עירית קצוצה
בצל סגול קטן, פרוס לטבעות
2 כפות שמן זית
להגשה:
חצי בגט רוסטיק
כמה עלי בזיליקום טרי
עגבנייה פרוסה
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל חומרי ממרח המיונז.
2 טורפים את הביצים עם מלח, פרמזן ועירית, מוסיפים את טבעות הבצל הסגול ומטגנים במחבת חמה עם שמן הזית למשך דקה. הופכים ומטגנים לעוד כחצי דקה.
3 חוצים את הבגט ומורחים בממרח המיונז. מניחים את החביתה, מסדרים את פרוסות העגבנייה והבזיליקום ומגישים.