צילום׃ אסף רונן, mako אוכל

כריך חביתה איטלקי

מה הופך סנדוויץ' לסנדוויץ' טוב? לחם טרי, ממרח מושקע ומילוי מפנק. הכריך האיטלקי הזה מצטיין בכל הסעיפים עם בגט רוסטיק, ממרח מיונז מתובל וחביתה עם עירית, פרמזן ובצל סגול. רבע שעה לכריך שהוא אחלה ארוחה

שי ברנדס | mako אוכל | פורסם 04/10/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 54 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

למיונז:

3 כפות מיונז

כף שמן זית

כפית עירית קצוצה

לחביתה:

2 ביצים

קורט מלח

2 כפות גבינת פרמזן מגוררת

כף עירית קצוצה

בצל סגול קטן, פרוס לטבעות

2 כפות שמן זית

להגשה:

חצי בגט רוסטיק

כמה עלי בזיליקום טרי

עגבנייה פרוסה

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל חומרי ממרח המיונז.

2 טורפים את הביצים עם מלח, פרמזן ועירית, מוסיפים את טבעות הבצל הסגול ומטגנים במחבת חמה עם שמן הזית למשך דקה. הופכים ומטגנים לעוד כחצי דקה.

3 חוצים את הבגט ומורחים בממרח המיונז. מניחים את החביתה, מסדרים את פרוסות העגבנייה והבזיליקום ומגישים.

לבלוג של שי

>> בפעם שעברה הכנו סלט עגבניות עם גבינת חלומי, אם בא לכם משהו לצד הכריך

>> 5 מתכונים עד 3 מרכיבים עומדים לניסיון. לא כולם עומדים בו