צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

איך מכינים טבעות בצל סופר פריכות?

אם זה תלוי בנו, המרדף אחרי המרקם המושלם לא ייגמר לעולם. בדיוק בגלל זה, כשאנחנו נתקלים בפטנט שמשדרג פלאים את טבעות הבצל האהובות אנחנו מסתערים בעקבותיו. אז מה הסוד? 2 כפות של פירה אינסטנט

| mako אוכל | פורסם 13/10/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 94 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

מרכיבים:

1/2 כוס קמח

1/4 כוס קורנפלור

2 כפות אבקת אינסטנט להכנת פירה

קורט נדיב של פלפל קאיין או צ'ילי

כוס מי סודה קרים

2-3 כוסות פנקו

מלח לתיבול

שמן צמחי לטיגון

2-3 בצלים לבנים, חתוכים לטבעות בעובי 1/2 ס"מ

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את המרכיבים היבשים.

2 מוסיפים את הסודה הקרה ומערבבים כדקה. מניחים בצד.

3 בקערה שטוחה שמים את פירורי הפנקו ומפזרים בצורה אחידה.

4 מפרידים בין טבעות הבצל ו"מטביעים" אותן בבלילה שהספיקה להסמיך בינתיים. מוודאים שהטבעות מכוסות מכל הצדדים.

5 מוציאים את הטבעות מהבלילה וטובלים בפירורי הפנקו עד לציפוי.

6 מחממים שמן במחבת עמוקה ומטגנים במשך 2-3 דקות. מוציאים ומניחים על רשת.

צפו בשף ג'ון מכין את טבעות הבצל:

(מקור)

>> ניסו מיזם קולינרי חדש והתבאסנו
>> ארוחה בשעה: ארוז קון פויו