צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
לביבות פסטו וזיתים
לביבות ירוקות וטעימות עם זיתי קלמטה ורוטב פסטו. קל להכין פשוט לטרוף
מירי ארזי | מתוקה
| פורסם 13/11/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (20 מנות):
2 תפוחי אדמה גדולים
2 כפות קמח
5 ביצים
מלח ופלפל לפי הטעם
1 בצל בינוני
1 כוס זיתי קלמטה
75 גרם רוטב פסטו
1 כוס שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה:
1 מגרדים בפומפייה את התפו"א ,קוצצים את הבצל לרצועות דקות, מגלענים את הזיתים קוצצים, מכניסים הכול לקערה ומערבבים.
2 מכינים כדורי לביבות מהתערובת ומטגנים במחבת עם שמן בגובה של כ-1 סנטימטר כ-3 דקות מכל צד עד להזהבה, מוציאים ומניחים על נייר סופג.
* המתכון באדיבות הקונדיטורית מירי ארזי מרשת "מתוקה".
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!