צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
קיש ירקות
במקום עוד פשטידת ירקות בנאלית, שדרגו את המנה עם בצק פריך, ברוקולי, גזר וגבינת עזים בחצי שעה עבודה
נועם טור | מאסטר שף VIP
| פורסם 16/02/15
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
:
מרכיבים (10 מנות):
לבצק הפריך:
225 גרם חמאה
350 גרם קמח
200 גרם קמח תירס
10 גרם מלח
קורט צ'ילי יבש
קורט כמון
למלית:
שמנת מתוקה
3 ביצים
גבינת פרומעז
גזר חתוך לטבעות
בצל חתוך לפרוסות
פרחי ברוקולי
אופן ההכנה:
1 קוצצים את החמאה הקרה לקוביות קטנות. מעבדים במעבד מזון את כל המרכיבים עד שמתקבל בצק אחיד. עוטפים ומעבירים למקפיא לצינון מהיר.
2 המלית: בקערה טורפים יחד את השמנת המתוקה, הביצים, מוסיפים את גבינת העזים, הגזר והבצל.
3 מרדדים את הבצק לתבנית פאי, יוצקים את המלית לתוך הבצק ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180, עד שהמאפה מתייצב ומזהיב.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.