צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

סלט טונה בכוסות

אמרו לכם שזה לא הקנקן אלא מה שיש בו? ובכן, טעו. סרבני הטונה ושונאי הסלטים הקשוחים בעולם לא עמדו בסלט הטונה הזה, שהוגש להם בכוסות עם המון ירקות טריים וגם פסטה. ארוחה מלאה בקלי קלות, שילדים אוהבים באמת

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 06/09/15 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 50 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

כמה חיכינו שהרגע הזה יגיע והם סוף-סוף יחזרו כבר לבתי הספר והגנים. החופש הגדול גמר אותנו: מילא העובדה שצריך לשעשע אותם בלי סוף, אבל בנוסף צריך גם להאכיל אותם בלי סוף... משום מה בימי שגרה חביתה וסלט זה לא משעמם, אבל בקיץ? הסיפור אחר. אז הלימודים סוף סוף התחילו אבל לפני שאתם נשענים אחורה בכיסא - זוכרים שעוד רגע החגים מתחילים, ושוב חופש? רגע לפני סוף הקיץ עליתי על רעיון מוצלח, שבקושי הספקנו לנצל: ארוחות בכוסות. כמעט הכל אפשר להכניס לכוסות ולקחת איתכם - לטיול, לים, לסוכה... והילדים? אוהבים. פרזנטציה, זה כל הסיפור...

מרכיבים :

כוסות שקופות

פסטה

טונה

ירקות לפי הטעם. אנחנו השתמשנו ב:

עגבניות

מלפפונים

תירס

גמבה

לבבות דקל

אופן ההכנה:

1 מבשלים פסטה לפי ההוראות ומקררים.

2 מכניסים את הפסטה לתחתית הכוס, כרבע מגובהה.

3 מסדרים מעל את הטונה.

4 חותכים את הירקות לקוביות ומוסיפים בכל פעם שכבת ירקות.

לבלוג של שרית - מיס פטל.

>> בשבוע שעבר הכנו מקלות קינמון. בואו נגיד שגם הילדים אכלו מהם
>> עוד לא מוכנים לחג? הנה מתכונים לארוחת 6 מנות שלמה