צילום׃ istockphoto

לביבות ריקוטה מתוקות

שבוע האוכל עושה לנו חשק לנסות דברים חדשים, כמו את לביבות הריקוטה האלה, שיכולות בכיף לשמח אתכם ואת הילדים שלכם בתור ארוחת ערב מקורית

כתבה פרסומית | המחלבה מבית יצחק | פורסם 29/12/13 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.3 58 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

350 גרם ריקוטה של המחלבה (ניתן להשיג במעדנייה)
1 גביע יוגורמה (140 גרם לגביע) של המחלבה
6 כפות קמח תופח
3 כפות סוכר לבן
3 כפות סוכר חום
2 ביצים
1 שקית סוכר וניל
קורט וניל

 

להגשה

1 גביע יוגורמה (140 גרם לגביע) של המחלבה

דבש (רק למי שרוצה)

אופן ההכנה:

1 מועכים היטב את הריקוטה והיוגורמה לכדי מרקם אחיד (אפשר לטחון בבלנדר מוט), מוסיפים את שאר הרכיבים ושוב מערבבים עד לעיסה אחידה.

 

2 מחממים מחבת טפלון. מכינים בעזרת כף לביבות בקוטר 5-6 ס"מ (לשים לב שלא תהיינה גבוהות מדי, כדי שהטיגון יהיה אחיד) ומטגנים עם מעט חמאה - בכל פעם שמכניסים לביבות חדשות, מוסיפים חמאה.

 

3 מגישים כשהלביבות חמימות עם כף יוגורט כבשים ומעט דבש.

 

* ניתן להשיג את מוצרי המחלבה במעדנייה בבית יצחק, www.hamachlava.co.il

>> המצרכים למתכון מחכים לכם כאן

> באדיבות מחלבות בית יצחק: הטבה מיוחדת לגולשי mako!