צילום׃ ניצן לנגר, mako אוכל
טוסט עם טוויסט
אנחנו כבר יודעים שבשביל טוסט פיגוזי לא צריך טוסטר לחיץ, ושכשמשלבים 2 סוגי גבינות (או יותר) משדרגים אותו ללא היכר. אבל חכו, יש לנו עוד שדרוג, שיהפוך את הטוסט שלכם ליצור כלאיים בין טוסט ללחם שום
ניצן לנגר | mako אוכל
| פורסם 27/10/19
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
4 פרוסות לחם
4 פרוסות גבינת צ'דר (או כל גבינה צהובה אחרת שאוהבים)
חצי כוס גבינת מוצרלה מגוררת
20 גרם חמאה מומסת
1 שן שום, טחונה
חופן גבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה:
1 מרכיבים את הכריך - מניחים את הצ'דר והמוצרלה בין 2 פרוסות הלחם ובינתיים, מלהיטים מחבת על האש.
2 מערבבים את תערובת החמאה עם השום הטחון והפרמזן ומברישים על צד חיצוני אחד של כריך (שימו לב להשתמש רק בחצי מהתערובת בשלב הזה, כי בהמשך מברישים גם את הצד השני של כל כריך). מנמיכים את האש ומניחים את הכריכים על המחבת (אין צורך לשמן את המחבת).
3 מטגנים עד הזהבה, בערך 2-3 דקות, כשלסירוגין לוחצים את הכריך אל המחבת.
4 מורחים גם את הצד העליון של כל כריך בתערובת החמאה, והופכים. מטגנים עד הזהבה, מורידים מהאש, חוצים ומגישים. בתאבון.
* אפשר להוסיף לתערובת החמאה גם פטרוזיליה קצוצה או כל עשב תיבול אחר.