תמונת AVI׃ mako

דג פלמידה בלחם לבן

כשמתחשק לכם סנדוויץ' דייגים אמיתי עם ארומה של הים התיכון

עידו קרוננברג | מאסטר שף | פורסם 05/01/14 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

שתי פרוסות לחם לבן
דג ים טרי – פלמידה לבנה או פרידה
מיץ לימון
מלח ים
שמן זית
5 עלי סלרי, קצוצים
חמאה למריחה

אופן ההכנה:

1 מפלטים את הדג וחותכים לקוביות או רצועות.

 

2 מתבלים את הדג במיץ לימון, מלח ים ושמן זית. מוסיפים את הסלרי הקצוץ ומערבבים.

 

3 מורחים את הלחם בחמאה, מוסיפים את הדג וסוגרים.

 

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים