צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

צלעות טלה במרינדת שווארמה

נשמע מוזר? חברים, מדובר במרינדה כיפית, מפוצצת בטעמים, שמחמיאה לבשר ומעשירה אותו. ועוד לא התחלנו לדבר על ההכנה הסופר-פשוטה: מערבבים, מחכים, כמה דקות על המנגל וזהו. טיפ שלנו - תאכלו מהר לפני שיגמרו הכל

קובי קטני | מסעדת כינור בכיכר | פורסם 27/04/17 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.7 15 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2-3 קילו צלעות טלה

למרינדה:

חופן זרעי כמון

חופן זרעי כוסברה

חופן זרעי חרדל לבן

חופן זרעי חרדל שחור

4 שיני שום קצוצות

עלים מ-2 גבעולי רוזמרין, קצוצים

עלים מ-2 גבעולי תימין, קצוצים

2 כפות עמבה

כף דבש

2 כפות שמן זית

מלח גס

פלפל שחור שלם

3 עלי דפנה

מקל קינמון אחד

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל המרכיבים ויוצקים על הצלעות. מכסים ומעבירים למקרר למשך לילה.

2 מוציאים את מקל הקינמון וצולים על הגריל כ-4 דקות מכל צד.

*טיפ לקנייה: בקשו מהקצב צלעות קדמיות – הן קרובות יותר לאזור הכתף ונחשבות רכות ועסיסיות יותר.