תמונת AVI׃ mako

אגרול ירקות עם פרוסות אנטרקוט

גלילת ירקות ובשר אנטרקוט בבצק פילו פריך, למנה ראשונה, כתוספת או כעיקרית מפנקת

אלינור רחמים | מאסטר שף | פורסם 30/11/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.2 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

בצק פילו, מופשר

סטייק אנטרקוט, פרוס לפרוסות

גזר

קישוא

פלפל ירוק חריף

פלפל אדום חריף

שום

שמן לטיגון עמוק

חלבון ביצה

אופן ההכנה:

1 חותכים את הגזר הקישואים והפלפלים לרצועות. פורסים את השום.

 

2 מטגנים את הירקות הפרוסים ואת השום, עד שהם מתרככים. מניחים בצד לצינון.

 

3 מכינים ריבועים של בצק פילו, מניחים בתוכם ירקות ופרוסות אנטרקוט. סוגרים עם מעט חלבון ביצה ומטגנים בשמן עמוק, עד להזהבה.

 

* אם יש חשש שהאנטריקוט לא ייטגן מספיק כשהוא עטוף בבצק, ניתן לטגן מעט את הפרוסות לפני.

 

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!