צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
בלינצ'ס במילוי מתוק
כולם יודעים שהסוד בבלינצ'ס הוא התערובת, אז דאגנו לכם למתכון עם כמויות מדויקות והוראות ברורות, שמוציא אותם דקיקים כמו שצריך ועגולים כמו העולם - אבל לא עצרנו שם, והוספנו גם מילוי משגע בניחוח וניל-לימון
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 18/05/15
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
ל-15 יחידות:
4 ביצים
2 כוסות חלב
3/4 כוס מים
3 כפות סוכר
30 גרם מרגרינה מומסת
כפית תמצית וניל
קורט מלח
2 כוסות קמח לבן
למילוי:
250 גרם גבינה לבנה מסוננת מנוזלים
2 כפות סוכר
גרגירים מחצי מקל וניל
אופציה: גרידת לימון
אופן ההכנה:
1 מערבבים היטב את כל החומרי הבלינצ'ס עד שמתקבלת תערובת חלקה ללא גושים (אפשר בבלנדר).
2 מחממים מחבת ומשמנים מעט.
3 שופכים בכל פעם כחצי כוס למחבת ומטים אותה לכל הכיוונים עד שהתערובת מכסה בצורה אחידה את המחבת.
4 מטגנים עד שמתחילות להופיע בועות, הופכים ומטגנים כחצי דקה נוספת.
5 מערבבים את כל חומרי המילוי, מניחים על כל בלינצ' ומגלגלים.
לבלוג של שרית - מיס פטל