צילום׃ דניאל בר און
קוצ'יקה – שזיפים מיובשים וממולאים בשר כבש
הנה מנה שתרשים כפתיח לארוחה עם שזיפים ממולאים בבשר כבש ופיסטוקים והכל על מצע עלים בתיבול עדין
שפרי שפירא | מאסטר שף
| פורסם 19/01/14
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
10 שזיפים יבשים
100 גרם חזה אווז פרוס וצרוב במחבת ללא שמן
בצל סגול קצוץ
100 גרם בשר כבש טחון
חופן פיסטוקים קלויים וקצוצים
מלח
פלפל
קורט סוכר
2 חופני עלי בייבי
כף מיץ לימון
קורט מלח
קורט פלפל
2 שיני שום כתוש
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל, מוסיפים את הבשר והפיסטוקים, ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם ומעט סוכר. נותנים לנוזלים להתאדות.
2 פותחים את השזיפים, מגלענים וממלאים במלית. סוגרים לסנדוויץ'', מלפפים את השזיפים בפרוסה דקה של חזה אווז.
3 הרכבת המנה: מתבלים את עלי הבייבי במעט מיץ לימון, מלח, פלפל ושום כתוש, מוסיפים. מסדרים מעל את השזיפים. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים