צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

פנקייק שוקולד מפוצץ

לא ייאמן מה שקורה לפנקייק כשמוסיפים לו כמה כפות של שוקולית לאפייה. ארוחת בוקר שהיא גם פנקייק וגם שוקולד? אנחנו לא יודעים מה עשינו שזה מגיע לנו

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 05/01/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 150 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (15 מנות):

1.5 כוסות קמח

כפית אבקת אפייה

1/3 כוס סוכר

1/3 כוס שוקולית לאפייה

קורט מלח

1/2 כוס חלב

1/2 כוס רוויון

3 כפות שמן

2 ביצים

מעט מאוד שמן או חמאה, לטיגון

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר, השוקולית והמלח.

2 בקערה נפרדת מערבבים את שאר החומרים: החלב, הרוויון, השמן והביצים.

3 מאחדים את שתי התערובות (משתדלים לערבב כמה שפחות).

4 מחממים מחבת ומשמנים אותה קלות. שופכים למחבת חצי כוס מהתערובת, ומניעים את המחבת כך שהתערובת תתפשט. כשנוצרות בועות בחלק העליון של הפנקייק הופכים אותו, וממתינים עוד כדקה. מוציאים לצלחת וממשיכים כך עד סוף הבלילה.

 

5 מגישים את הפנקייקס חמים או בטמפרטורת החדר.

 

בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל

 

>> בואו להשתתף במסיבת השוקולד שלנו, ותוכלו לזכות בפרסים

 

>> בשבוע שעבר הכנו כדורי שוקולד נפלאים, והגשנו אותם בתוך גביעי גלידה

>> ומה דעתכם על דלורית ממולאת לארוחת הערב?