צילום׃ מתוך מאסטר שף 5, שידורי קשת
מעורב בשרים עם קונפי ירקות
מנה סופר טעימה ומושקעת בקלי קלות: שילוב מנצח של נתח קצבים, כבד אווז וחליוואת, עם קונפי ירקות משגע של פלפלים חריפים, שום ועגבניות שרי, אבל מה שבאמת מקפיץ את כל העסק זה סלט חי ורענן של סלק, שומר ואנדיב
אריאל אמסלם | מאסטר שף
| פורסם 08/07/15
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
נתח קצבים
כבד אווז
חליוואת
שמן זית
מלח ים אטלנטי
פלפל שחור גרוס
לקונפי:
פלפל חריף ירוק
פלפל חריף אדום
שיני שום
עגבניות שרי
עלי פטרוזיליה
שמן זית
לסלט:
שומר
סלק סגול מבושל
צנון
אנדיב
עגבניות שרי
שמן זית
מלח ים אטלנטי
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1 מכינים את הקונפי: שמים במחבת שמן זית עם הירקות לקונפי, כך שיכסה את הפלפל החריף הירוק והאדום, שיני השום ועגבניות השרי. מבשלים על חום נמוך מאוד עד שמוכן.
2 את הבשרים צולים על מחבת עם מעט שמן זית, מוסיפים מלח ים אטלנטי ופלפל שחור גרוס.
3 חותכים את הירקות לסלט גדול, מתבלים ומגישים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים