צילום׃ נתנאל ישראל
קוסקוס במיקרו
עוד לא חלפה יממה מאז שעונת העשור של מאסטר הסתיימה, וכבר אנחנו מתעסקים בסיכומים: ובכן, היו העונה המון מתכונים טובים, אבל זה ללא ספק המתכון שאנחנו מתכוונים לחזור אליו שוב ושוב. תודה לאל על קיצורי דרך
סיוון בריק חן | מאסטר שף
| פורסם 30/10/22
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
4 כוסות סולת
4 כוסות מים רותחים
חצי כוס שמן
2 כפיות מלח
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה שמתאימה למיקרוגל את כל החומרים (העיסה צריכה להיות מימית).
2 מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למיקרו ל-7 דקות.
3 פותחים את הקוסקוס בעזרת מזלג ומעבירים חצי מהכמות למעבד מזון לכמה פולסים קצרים כדי להפריד את הגרגירים. חוזרים על הפעולה גם עם החצי השני.
4 אחרי מעבד המזון, מעבירים את הגרגירים דרך נפה לקוסקוס. זהו זה.
* ולמי שמעוניין, כאן הגרסה עם המתכון המלא, שכולל גם טבחה בסלק