תמונת AVI׃ mako

כיסונים ממולאים בבשר וכבדי עוף, עם סלסת עגבניות

כיסוני בצק רך במילוי בשר בקר וכבד עוף, מוגשים עם סלסה פיקנטית של עגבניות

שלי הרמן | מאסטר שף | פורסם 30/11/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.2 22 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לכיסונים:

1 כוס קמח

1/4 1 כפית שמרים יבשים

1/4 שקית אבקת אפייה

ביצה

כ-2 כוסות מים

למילוי:

צלי בשר (שאריות מהתבשיל)

תפוחי אדמה (שאריות מהתבשיל)

2 בצלים, קצוצים

250 גרם כבדים

קינמון

לסלסה:

עגבניות

פלפל חריף

שום

כוסברה

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1 מניחים בקערה את כל חומרי הכיסונים ומערבבים. צריכה להתקבל בלילה כמו לפנקייק. מכסים ומניחים בצד ל-20 דקות.

2 קוצצים את הצלי במעבד מזון.

3 מטגנים את הבצל והכבדים. מוסיפים את הכבדים לצלי הקצוץ וקוצצים שוב ביחד.

4 חותכים את תפוחי האדמה לקוביות קטנות.

5 מחממים מחבת. יוצקים בערך חצי מצקת מהבלילה למחבת- כמו שמכינים קרפ. מבשלים מספר שניות עד שמתקבלות בועות על החלק העליון. מוציאים את הקרפ מהמחבת - הצד השני לא צריך להתבשל.

6 ממלאים את הצד הלא מבושל בתערובת הבשר, מוסיפים מעל בצל מטוגן ומעל את קוביות תפוחי האדמה. מפזרים מעט קינמון וסוגרים לחצי עיגול. מהדקים היטב.

7 מחממים מחבת עם שמן לטיגון. כשהשמן חם מכניסים את הכיסונים. מטגנים מכל כיוון עד שמתקבל צבע זהוב.

8 לסלסה: טוחנים עגבניות עם שום, מלח פלפל, פלפל חריף וכוסברה. מגישים לצד הכיסונים.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!