צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
חרוסת
מתכון לתוספת הקלאסית לשולחן הפסח. פשוט ומהיר
רוני מנדלמן | mako אוכל
| פורסם 08/06/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
לחרוסת:
3 תפוחי עץ מסוג גרנד מגוררים גס
10 תמרים מסוג מג'הול קצוצים דק
2 שזיפים טריים קצוצים או חמישה מיובשים
חצי כפית אבקת סוכר
מעט קינמון
כוס גדולה עם: אגוזי מלך טחונים, שקדים טחונים, אגוזי פקאן טחונים, בוטנים טחונים
חצי כוס יין אדום מתוק
אופן ההכנה:
1 מערבבים את מרכיבי החרוסת, למעט היין ומערבלים במיקסר. למי שאוהב מחית חלקה יותר, טוחנים בבלנדר או במעבד מזון.
2 מוסיפים בהדרגה את היין האדום עד שהוא נספג בתערובת. טועמים ואם החרוסת יבשה מדי מוסיפים עוד יין אדום.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!