צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

חרוסת

מתכון לתוספת הקלאסית לשולחן הפסח. פשוט ומהיר

רוני מנדלמן | mako אוכל | פורסם 08/06/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 13 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לחרוסת:

3 תפוחי עץ מסוג גרנד מגוררים גס

10 תמרים מסוג מג'הול קצוצים דק

2 שזיפים טריים קצוצים או חמישה מיובשים

חצי כפית אבקת סוכר

מעט קינמון

כוס גדולה עם: אגוזי מלך טחונים, שקדים טחונים, אגוזי פקאן טחונים, בוטנים טחונים

חצי כוס יין אדום מתוק

אופן ההכנה:

1 מערבבים את מרכיבי החרוסת, למעט היין ומערבלים במיקסר. למי שאוהב מחית חלקה יותר, טוחנים בבלנדר או במעבד מזון.

2 מוסיפים בהדרגה את היין האדום עד שהוא נספג בתערובת. טועמים ואם החרוסת יבשה מדי מוסיפים עוד יין אדום.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!