תמונת AVI׃ mako

רומיאו ויוליה: באגט כפרי עם סינטה ומיונז ביתי

בשר סינטה ורוזמרין צרוב בתוך כריך מוצלח אחד עם נגיעות איטלקיות

בני להט | מאסטר שף | פורסם 17/01/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 19 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

למיונז:

2 ביצים
חומץ
לימון
שן שום
מלח גס
כוס שמן

לסנדוויץ':

300 גרם סינטה
ענף רוזמרין עלים בלבד
קורט מלח גס
רוטב איולי לפי הטעם.
1 עגבניה פרוסה
חופן ארוגולה
2 חתיכות ארטישוק איטלקי

אופן ההכנה:

1 שוברים את הביצים לתוך כוס ומוסיפים חומץ, לימון, שן שום מקולפת ומלח גס ומערבבים בבלנדר מוט. תוך כדי ערבוב מוזגים לאט-לאט כוס שמן. ברגע שהכל מתגבש למיונז מפסיקים.

2 מגלגלים את הסינטה ברוזמרין שקצצנו מראש ואז פורסים רצועות דקות. צורבים על האש ומפזרים את המלח הגס מלמעלה. מסדרים בתוך הלחם הכפרי לפי הסדר הבא: ממרח איולי, מיונז ואז סינטה, עגבניות, ארוגולה והארטישוק. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים