תמונת AVI׃ mako

ספרינג רול במילוי בננות מקורמלות עם גאנאש שוקולד קוקוס

גלילות דפי אורז מטוגנות במילוי נדיר של בננות מקורמלות וקרם שוקולד וקוקוס

מיה בן צבי | מאסטר שף | פורסם 03/12/12 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.7 15 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לחלב הקוקוס ולגאנאש:

2 כוסות קוקוס יבש

4 כוסות מים

1 כוס (200 גרם) שוקולד חלב

לבננה המקורמלת:

3 כפות סוכר (לקרמל)

כף שמן אורז

מעט חמאה

3 בננות פרוסות

2 כפות מייפל

חופן שבבי שקדים / קשיו שבור

אופן ההכנה:

 1 מכינים חלב קוקוס: טוחנים את הקוקוס והמים, מסננים.

2 מכינים גאנאש קוקוס: מרתיחים בסיר כוס מחלב הקוקוס שהכנו ומוסיפים לו את השוקולד. מורידים מהאש ומערבבים עד שמתקבל קרם שוקולד חלק.

3 מכינים בננה מקורמלת: ממיסים במחבת את 3 כפות הסוכר עם השמן והחמאה, עד שהתערובת הופכת קרמלית. מערבבים לתוך הקרמל את הבננות והמייפל, יחד עם חופן שבבי שקדים או קשיו שבור.

4 מבשלים את דפי האורז במים חמים, על פי הוראות היצרן. מגלגלים בפנים מתערובת הבננות וסוגרים כמו סיגר או אגרול. מטגנים בשמן עמוק ומוציאים לנייר אפייה. מגישים עם גאנאש הקוקוס.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!