צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
ופל בלגי
פינוק מושלם זה שילוב של כמה דברים: שלא יהיה קשה להכין (גג רבע שעה), שירגיש טיפונת מושחת ושיהיה אפשר לשים עליו מייפל. במילים אחרות - ופל בלגי. אין לכם טוסטר מיוחד? טגנו את הבלילה כפנקייקס, זה יוצא נהדר
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 29/07/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
1/2 כוס סוכר
קורט מלח
100 גרם מרגרינה מומסת
3/4 כוס חלב
3/4 כוס ריוויון
2 ביצים
כפית תמצית וניל
סוכר גבישי (להשיג בחנויות מתמחות. אפשר לוותר אם אין)
אופן ההכנה:
1 מחממים טוסטר ופלים ייעודי.
2 מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח.
3 מערבבים בנפרד מרגרינה, חלב, ריוויון, ביצים ותמצית וניל.
4 מאחדים את שתי התערובות ומערבבים היטב.
5 שופכים כחצי כוס מהתערובת לתוך הטוסטר, מפזרים מעל מעט סוכר גבישי, סוגרים ואופים כ-5 דקות, עד שמזהיב. מגישים עם מה שאוהבים.
לאתר של שרית - מיס פטל.