צילום׃ אסף רונן, mako אוכל

כריך משודרג של חביתה ועשבי תיבול

זה אולי נשמע לכם פשוט, אבל גם כריך חביתה יכול לקפוץ כמה דרגות למעלה עם טיפה יותר השקעה. אז בפעם הבאה שאתם מכינים כריך לכם או לילדים, פנקו את עצמכם ותציצו במתכון הזה

שי ברנדס | mako אוכל | פורסם 14/11/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 72 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

לחביתה:

ביצה

כפית שמיר קצוץ

כפית עירית קצוצה

כפית פטרוזיליה קצוצה

קורט מלח

2 כפות שמן זית

לכריך:

2 פרוסות לחם כפרי

3 פרוסות עגבניה

מלפפון חמוץ, פרוס דק

גבעול בצל ירוק

2 כפות מיונז

אופן ההכנה:

1 טורפים את הביצה עם המלח.

2 מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את התערובת למשך דקה.

3 הופכים ומטגנים לעוד כחצי דקה.

4 מערבבים את המיונז עם עשבי התיבול ומורחים את פרוסות הלחם, מניחים מעל את החביתה והירקות הפרוסים, סוגרים ואוכלים חם.

לבלוג של שי ברנדס

>> בפעם שעברה הכנו כריך חזה עוף עם מיונז ווסאבי עוקצני

>> החורף בדרך. מתחילים להתאמן על קדרות