מיני פנקייקס עם שוקולד צ'יפס
זהו, נגמר החופש: למה שלא תפנקו את הילדים ביום הראשון בבית הספר או בגן בארוחת בוקר קטנה ומתוקה? שרית נובק מכינה לכם פנקייקס קטנטנים עם פצפוצי שוקולד בשביל התחלה טובה ליום
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
כמה עוד אפשר? מה אומר, החופש גדול עלי. לא די שחזרנו בערב קודם כל כך מאוחר מהים הביתה, שכבר בניתי על שנת בוקר מאוחרת, כשאזעקה רמה העירה אותנו בשעה 6 וחצי בבוקר, וקיבלתי 2 זאטוטים עייפים ועצבנים ליום שלם. הייתי חייבת להתחיל איכשהו את היום הזה. הלכנו על ארוחה לא שגרתית כדי להמתיק את הבוקר ההוא. אין כמו קצת שוקולד לפעמים. וממש עוד קצת, רק קצת, עד שמתחילה שוב שנת הלימודים ואני מקבלת את חיי בחזרה.
מרכיבים (20 מנות):
2 ביצים
כוס חלב
2 כפות שמן
2 כפות סוכר
כפית תמצית וניל
1/2 1 כוסות קמח תופח
1/2 כוס שוקולד צ׳יפס
אופן ההכנה:
1 מערבבים ביצים, חלב, שמן, סוכר ווניל לתערובת אחידה - אפשר בקערה או בבלנדר. מוסיפים קמח ומערבבים עד שמתאחד. מוסיפים שוקולד צ׳יפס.
2 מחממים מחבת ומשמנים קלות. שמים כמות קטנה מהתערובת במחבת, בערך כף. מנמיכים את האש ומבשלים עד שנוצרות בועות. הופכים ומבשלים עוד כדקה מהצד השני ומוציאים. מהתערובת הזאת יוצאים כ-20 יחידות.
* בקרו בבלוג של שרית - Misspetel