צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
טבעות בצל פריכות אפויות
אין על טבעות בצל, זה באמת מאכל מושלם, אבל מי רוצה להתחיל להתעסק עם טיגון בשמן עמוק. עם המתכון הזה תקבלו טבעות בצל פריכות ונהדרות בלי כל השמן ורק ברבע שעה עבודה. אז למי קראתם ג'אנק פוד?
| mako אוכל
| פורסם 29/11/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
2 בצלים לבנים גדולים
3/4 כוס קמח
כפית מלח
1/4 כפית
פלפל שחור
4 חלבונים
2 כפות מיונז
כוס וחצי פירורי לחם דקים
שמן לשימון התבנית
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בניר אפייה משומן.
2 פורסים את הבצל לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ ומניחים אותן בקערה עם מים.
3 מכינים 3 קערות: בקערה בינונית מערבבים קמח, מלח ופלפל שחור. בקערה נפרדת טורפים את החלבונים והמיונז, ושופכים את פירורי הלחם לקערה השלישית.
4 מוציאים בנפרד כל טבעת בצל מהמים, מנערים אותה לייבוש וטובלים מיד בתערובת הקמח כך שתהיה מצופה לחלוטין. לאחר מכן טובלים את טבעת הבצל בתערובת הביצים ומעבירים מיד לפירורי הלחם. מוודאים שהטבעת מצופה לחלוטין ומניחים בתבנית. ממשיכים כך עם יתרת טבעות הבצל.
5 אופים את הטבעות 10 דקות, הופכים צד ואופים 5 דקות נוספות.
6 מגישים חם לצד כל מטבל שאוהבים.