צילום׃ חיים יוסף, mako אוכל
פודינג צ'יה
הצ'יה, למי מכם שלא מכיר, היא מזון על, לא פחות. מה זה אומר? שהיא בריאה ברמות אחרות. מודים, עד כאן לא נתקפנו חשק עז לאכול אותה. אבל כשהיא הופכת לפודינג מפנק עם וניל, סילאן ובננה? זה כבר סיפור אחר
אוכל טוב | mako אוכל
| פורסם 24/12/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (1 מנות):
3 כפות זרעי צ'יה
כוס חלב (מאיזה סוג שרוצים)
כפית דבש או סילאן
1/4 כפית תמצית וניל
1/2 כף אבקת קקאו
1/2 בננה
אופן ההכנה:
1 מערבבים בכלי שאפשר לאטום את כל החומרים פרט לבננה.
2 סוגרים את הכלי ושומרים במקרר למשך הלילה.
3 בבוקר מוציאים מהמקרר, מערבבים, פורסים בננה, מפזרים מעל ואוכלים.